00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

Labelmate MC-10-BAIL

De MINI-CAT 's zijn nu voorzien van een richtingschakelaar, die het mogelijk maakt om de directie te bepalen. De MINI-CAT (MC) Label Rewinders zijn 's werelds meest populaire low-prijs etikettenrewinders. Ze zijn in staat tot het rewinden ven etiketten rollen tot 125mm breed (115 mm voor MC-11) tot 220 mm in diameter met snelheden tot 50 cm/sec. 

De MC-10 heeft een 76 mm diameter kernhouder. U kunt ook gebruik maken van de bijgeleverde "coreless rewind"-mogelijkheid om direct terug te spoelen op shaft.

Een speciale motor, speciaal ontworpen voor de MINI-CAT's, biedt bi-directionele werking en probleemloze prestaties. Een schakelaar (op de voeding) regelt gemakkelijk de hoeveelheid terug te spoelen kracht. 

Er worden geen onhandig lastige riemen of koppelingen gebruikt als er geen snelheid aanpassingen nodig zijn omdat uw MINI-CAT automatisch aanpast aan elke printer snelheid tot 50 cm/sec. Deze laat zelfs label-back automatisch voeden als uw printer dat vereist.

Voor méér informatie klikt U op de links rechts offerte aanvragen  of mailt U naar info@etikettenkoning.nl. Of U belt met : 073-5941029 en wij maken een scherp voorstel voor U.


Offerte opvragen
Vraag direct offerte aan!
Offerte opvragen
00 31 73 594 1029
info@etikettenkoning.nl

Bel mij terug
klik hier

Contact Per 1 juni as op nieuw adres
Etikettenkoning BV
De Maas 9C
5684 PL Best
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.