00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

Evolis Zenius cardprinters

Zenius is de beste oplossing voor afdrukken van hoge kwaliteit enkelzijdig (toegangs) kaarten, in zwart-wit of kleur, met mogelijkheid tot encoderen van kaarten, Handmatig per kaart afdrukken of in enkelzijdig in een badge, voor een verscheidenheid van toepassingen:

 

 

Zenius wordt geleverd met twee belangrijke innovaties:

   Evolis Premium Suite ®, software, de kern van alle nieuwe Evolis printers.

Dit software platform regelt het Print Center, het systeem dat alle communicatie tussen de printer en de gebruiker controleert. De printer kan hiermee volledig vanuit de gebruiker worden aangestuurd. Door middel van pop-up meldingen wordt de status van de printer weergegeven zoals hoeveelheid lint printstatus en eventuele onderhoudstaken, tevens geeft de printmanager toegang tot het Evolis Web-based Support Center die 24 uur beschikbaar is.

 

   De Evolis High Trust ® is een reeks van verbruiksmaterialen die speciaal is ontwikkeld voor een optimale printkwaliteit, in combinatie met gebruiksvriendelijkheid. het aanbrengen van de  lintcassette is eenvoudig en dankzij de geïntegreerde chip, detecteert de Evolis Zenius direct het type lint en configureert alle instellingen dienovereenkomstig.

Voor méér informatie klikt U hier rechts op download de pdf, of stuurt U een mail naar info@etikettenkoning.nl of belt U met 073-5941029.


Offerte opvragen
Vraag direct offerte aan!
Offerte opvragen

KLIK HIER VOOR SPECS

00 31 73 594 1029
info@etikettenkoning.nl

Bel mij terug
klik hier

Contact Per 1 juni as op nieuw adres
Etikettenkoning BV
De Maas 9C
5684 PL Best
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.