Etiketten

Etikettenkoning is al ruim 60 jaar uw specialist in etiketten. U vindt bij ons een groot assortiment bedrukte en blanco etiketten, zowel op rol als vellen. Wij leveren etiketten in allerlei maten, (materiaal)soorten en belijmingen. Geen uitdaging is voor ons te gek, dus die gaan we dan ook graag aan als u een specifieke wens heeft. Dankzij de diverse topmerken die we in huis hebben, kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen. De verschillende etiketten worden voor allerlei sectoren en branches geproduceerd. Bekijk ons uitgebreide aanbod en ontdek de mogelijkheden.

Etiketten laten maken

Dankzij ons brede aanbod kunt u bij ons etiketten voor verschillende toepassingen bestellen. Denk hierbij aan etiketten in de autobranche of de vlees-, vis- en groentesector. We maken de etiketten allemaal! Maar we leveren bijvoorbeeld ook afwasbare en wateroplosbare etiketten. Ideaal voor de voedingsbrache en cateraars. Bent u werkzaam in de chemische industrie? Dan kunt u bij ons terecht voor kunststof etiketten. We leveren bovendien naam-, prijs- en spaaretiketten voor de detailhandel. Waar u ook etiketten voor nodig heeft: wij houden van uitdagingen! Etiketten maken wij voor u op maat, dus alles is mogelijk!

Advies nodig?

Heeft u vragen of problemen op het gebied van etiketten? Wij gaan graag voor u aan de slag om samen tot een passende oplossing te komen. Bel ons gerust of vraag vrijblijvend een offerte aan voor de door u gewenste etiketten. Wij helpen graag!

Lees meer