Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Bedrukte etiketten

• snelle offerte
• t/m full-colour te leveren
• in vele formaten leverbaar
• diverse materialen leverbaar
• diverse belijmingen leverbaar
• diverse druktechnieken mogelijk
• kleine oplages mogelijk
• deskundig advies
• binnen 1 week al leverbaar*

Welke etiketten kunt u laten bedrukken?

Bent u op zoek naar bedrukte etiketten? Deze kunnen wij zowel los als stickers, of als etiketten op vellen of op rollen produceren. Wij helpen u graag met al uw wensen, want we kunnen alle etiketten leveren zoals u dat graag wilt. Denk bijvoorbeeld aan: thermo etiketten, transferetiketten, weegschaaletiketten, naametiketten, sieretiketten, EEG-etiketten, prijsetiketten, computeretiketten, laserveletiketten, pinfeedetiketten, magneetetiketten, reclame etiketten en bandenetiketten. Ook wat betreft bedrukking is een hoop mogelijk: van één kleur tot full-colour. Ook kunnen we de etiketten voorzien van uw logo en huisstijl.

Dit is slechts een kleine greep uit ons assortiment van de etiketten die u kunt laten bedrukken. 100% maatwerk is mogelijk, dus neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Bedrukte etiketten inprinten?

Veel van door ons geproduceerde bedrukte etiketten worden nadat de klant ze heeft ontvangen nog
door klant voorzien van variabele teksten zoals; gewichten, inhoud en bijvoorbeeld een houdbaarheidsdatum en eventueel barcode en prijs. Etikettenkoning levert hiervoor ook etikettenprinters, van desktop printers tot industriële etikettenprinters.

Etikettenkoning: uw partner voor bedrukte etiketten

Etiketten kunnen wij t/m full colour leveren en uiteraard is maatwerk mogelijk en kunt u uw wensen voor bijvoorbeeld de opdruk of het formaat aan ons doorgeven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via telefoonnummer 073-5941029 of stuur ons een e-mail naar info@etikettenkoning.nl. Wilt u direct een prijs aanvragen? Vraag dan direct een offerte aan, u ontvangt binnen 2 uur van ons een reactie.

 

 

 

 

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Bedrukte etiketten

"*" geeft vereiste velden aan


Gerelateerde productenRecente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten