Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Beveiligingsetiketten

Beveiligingsetiketten zijn speciaal ontworpen etiketten die worden gebruikt voor beveiliging en bescherming van producten. Ze zijn bedoeld om diefstal of vervalsing te voorkomen of te detecteren. Deze etiketten worden vaak gebruikt in sectoren als retail, logistiek, farmaceutica, elektronica of op vertrouwelijke documenten. 

Het belang van beveiligingsetiketten

Door het gebruik van beveiligingsetiketten kunnen bedrijven de integriteit van hun producten en verpakkingen waarborgen, klanten vertrouwen geven en fraude of diefstal helpen voorkomen. Het juiste type beveiligingsetiket kan afhangen van de specifieke behoeften en vereisten van een bepaalde toepassing.

De belangrijke kenmerken van beveiligingsetiketten

 • Tamper-evident
  Beveiligingsetiketten zijn ontworpen om tamper-evident te zijn, wat betekent dat ze duidelijke tekenen van manipulatie of verwijdering vertonen wanneer ze worden aangebracht of getracht worden te verwijderen. Ze kunnen bijvoorbeeld voorzien zijn van een breekbare of destructibele achtergrond die in kleine stukjes breekt bij een poging tot verwijderen. Dit soort etiketten wordt ook wel een VOID etiket genoemd. 
 • Holografische elementen
  Sommige beveiligingsetiketten bevatten holografische elementen, zoals hologrammen of speciale optische effecten. Deze elementen zijn moeilijk te reproduceren en dienen als een visueel herkenningspunt voor authenticiteit.
 • Serienummers en barcodes
  Beveiligingsetiketten kunnen unieke serienummers of barcodes bevatten. Deze kunnen helpen bij het traceren, identificeren en valideren van producten of verpakkingen, waardoor de beveiliging wordt verbeterd en de traceerbaarheid wordt vergroot.
 • Bescherming van eigendommen
  Beveiligingsetiketten worden vaak gebruikt om waardevolle eigendommen, zoals elektronische apparaten, luxe goederen of vertrouwelijke documenten, te beschermen. Ze kunnen voorkomen dat producten worden geopend, gestolen of gewijzigd zonder dat dit duidelijk zichtbaar is.
 • Merk authenticatie
  Beveiligingsetiketten kunnen worden gebruikt voor merk authenticatie en het tegengaan van productvervalsing. Ze kunnen worden voorzien van aangepaste ontwerpen, logo’s of specifieke kenmerken die de echtheid van een product of verpakking aantonen.

Beveiligingsetiketten beschikbaar in alle formaten, bedrukt of onbedrukt

Bij Etikettenkoning vindt u beveiligingsetiketten in verschillende soorten en maten. Bent u op zoek naar bedrukte beveiligingsetiketten? Of heeft u liever onbedrukte etiketten, maar in een afwijkend formaat? Onze specialisten denken graag met u mee! We gaan samen op zoek naar een passende oplossing.

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Beveiligingsetiketten

"*" geeft vereiste velden aan
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug  Sluiten