00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

Dagcoderingsetiketten

Dagcoderingsetiketten en kleurcoderingssystemen levert Etikettenkoning al sinds jaren. Als U uw keuken of koeling op orde wilt hebben, dan zijn de dagcoderingsetiketten in de vorm van een kleurcoderingssysteem onmisbaar.

De etiketten zijn 20 mm rond en zitten per 1.000 etiketten op een rol. Per dag heeft U een andere kleur. We verkopen ze als complete weeksets maar U kunt ook slechts enkele dagen van de week kopen. Zoals U ziet kunnen wij U ook voorzien van een handige etikettendispenser, in diverse breedtes, zodat U al naar gelang het aantal rollen dat U in de dispenser wilt doen, een bredere dispenser kunt aanschaffen.(80 mm, 150 mm en zelfs 250 mm).

Heeft U specifieke wensen over hoe uw etiket eruit zou moeten zien? Laat het ons dan weten en wij gaan de labels produceren zoals U dat graag van ons ziet. Er zijn dan diverse afmetingen en materiaalsoorten mogelijk. 

Bel voor een aanvraag: 073 - 5941029 of mail naar info@etikettenkoning.nl voor deze dagcodeeretiketten of kleurcoderingssystemen.


Offerte opvragen
Vraag direct offerte aan!
Offerte opvragen
00 31 73 594 1029
info@etikettenkoning.nl

Bel mij terug
klik hier

Contact
Etikettenkoning BV
Litserstraat 58a
5275 BW Den Dungen
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.

Nieuwsbrief aanvragen
Krijg het laatste nieuws en ontvang onze aanbiedingen.