Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken
Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

A 12-2B (99,1 mm x 42,3 mm)

Etikettenkoning kan deze etiketten op vellen zowel blanco als bedrukt t/m full-colour leveren. Ook hebben wij etiketten op vel en laserveletiketten in verschillende lijmsoorten verkrijgbaar. Ook kunnen wij deze etiketten op vel leveren in verschillende materiaalsoorten zoals polyester, poly-ethyleen, satijn , acetaatzijde, ever removable, laser hoogglans, opaak, waterafwasbaar, carpetlabel, pharmalabel, white coat film.

Graag zien wij Uw aanvraag tegemoet, dan zorgen wij voor een scherp voorstel voor uw laservel etiketten. Belt u naar 073-5941029 of mailt u info@etikettenkoning.nl voor een goed voorstel voor uw laserveletiketten of etiketten op vel.

Lees meer

Offerte aanvragen voor A 12-2B (99,1 mm x 42,3 mm)
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug


Sluiten