Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

A4 vel 10-2 DISK (70 mm x 52 mm)

Etikettenkoning kan deze etiketten op vellen zowel blanco als bedrukt t/m full-colour leveren. Ook hebben wij etiketten op vel en laserveletiketten in verschillende lijmsoorten verkrijgbaar. Ook kunnen wij deze etiketten op vel leveren in verschillende materiaalsoorten zoals polyester, poly-ethyleen, satijn , acetaatzijde, ever removable, laser hoogglans, opaak, waterafwasbaar, carpetlabel, pharmalabel, white coat film.

Graag zien wij Uw aanvraag tegemoet, dan zorgen wij voor een scherp voorstel voor uw laservel etiketten. Belt u naar 073-5941029 of mailt u info@etikettenkoning.nl voor een goed voorstel voor uw laserveletiketten of etiketten op vel.

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor A4 vel 10-2 DISK (70 mm x 52 mm)

"*" geeft vereiste velden aan
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten