Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

QR code etiketten

De lang gebruikte streepjescode is bij iedereen bekend. Aangezien deze vertrouwde variant in 2027 officieel plaats maakt voor de QR code, verschuift de focus van de streepjescode naar de QR code. Ook streepjescode etiketten zijn daarmee verleden tijd en maken plaats voor een QR code etiket.

Wat is een QR code?

Een Quick Response code, waar QR voor staat, is de modernere variant van de streepjescode en herken je als vierkant met daarin zwarte en witte blokjes. Iedere code is uniek, door verschillen in grootte en verdeling van deze blokjes. De code is scanbaar met bijvoorbeeld je smartphone, tablet of QR-lezer waarna je vaak wordt doorgestuurd naar een specifieke URL. Handig, want zo kun je gemakkelijk en snel informatie overbrengen, zonder dat de ontvanger het gehele internetadres over hoeft te typen. 

Een QR code verschilt van een streepjescode omdat streepjescodes enkel horizontaal informatie opslaan (1D), waar QR codes zowel horizontaal als verticaal informatie opslaan (2D).

Toepassingen van QR code etiketten 

QR code etiketten worden vaak gebruikt voor marketingdoeleinden, zoals het promoten van een website of product. Ze kunnen ook worden gebruikt om productinformatie of handleidingen te bieden, of om bezoekers van evenementen naar de juiste locatie te leiden. De doeleinden van QR code etiketten zijn eindeloos!

QR code etiketten laten drukken door Etikettenkoning

Etikettenkoning print uw QR code etiketten naar wens zodat u deze kunt gebruiken op beurzen of evenementen of op een breed scala aan items, zoals verpakkingen, posters, flyers of visitekaartjes. 

Liever zelf aan de slag?

U kunt ook zelf aan de slag met het printen van QR code etiketten. Met blanco etiketten, de juiste printer en een gebruiksvriendelijke software print u zelf uw etiketten en bent u flexibel in het aantal dat u wilt printen. Ook hierin adviseren wij u graag. 

Vraag online een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie!

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor QR code etiketten

"*" geeft vereiste velden aan
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten