00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

Reclame etiketten 35 mm

Reclame etiketten zijn onmisbaar voor zowel de foodmarkt: slagerijen, vishandel,bakkers, groentehandel en supermarkt als de kantoorvakhandel, boekhandel e.d. We leveren diverse formaten etiketten in verschillende fluorescerende kleuren . Ook hebben we verschillende reklame etiketten uit voorarad leverbaar. Mocht U de reclame etiketten niet handmatig aan willen brengen maar d.m.v. een etiketteertang, dan kunnen we U deze ook uit voorraad leveren. 

De reklame etiketten welke wij uit voorraad leveren zijn 35 mm en 50 mm ronde etiketten te leveren in de fluor kleuren: rood, oranje, geel en groen. Deze reclame etiketten zitten per 1000 etiketten op een rol.  

Waarom reclame etiketten? Deze vraag is gemakkelijk te beantwoorden. Het is namelijk een beproefde methode om Uw omzet te verhogen. Er wordt niet alleen de nodige aandacht getrokken , maar U kunt tevens bepaalde specifieke voordelen benadrukken. Iedereen is vaak in voor een kortingsactie. Deze worden meestal met felgekleurde (fluor) reclame etiketten aangegeven. 

Gaat U ook een actie houden of bent U weer aan de markt voor een nieuwe partij reclame etiketten(reklame etiketten), belt U ons dan 073-5941029 of mailt U ons info@etikettenkoning.nl en wij maken U een scherp voorstel voor uw reclame etiketten.


Offerte opvragen
Vraag direct offerte aan!
Offerte opvragen
00 31 73 594 1029
info@etikettenkoning.nl

Bel mij terug
klik hier

Contact Per 1 juni as op nieuw adres
Etikettenkoning BV
De Maas 9C
5684 PL Best
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.