Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Reclame etiketten

• snelle offerte
• t/m full-colour te leveren
• in vele formaten leverbaar
• diverse materialen leverbaar
• diverse belijmingen leverbaar
• diverse druktechnieken mogelijk
• kleine oplages mogelijk
• deskundig advies
• binnen 1 week al leverbaar*

 

Marketing met reclame etiketten

Reclame etiketten zijn onmisbaar voor zowel de foodmarkt (slagerijen, vishandel, bakkers, groentehandel en supermarkt) als de kantoorvakhandel, boekhandel e.d. We produceren reclame etiketten of kortingsetiketten in het formaat dat u wenst, bedrukt of blanco.

We bedrukken deze etiketten dus voor u met de tekst en/of logo dat u wenst t/m full-colour of u koopt ze blanco en print ze zelf in met een desktop- of industriële etikettenprinter.

De reclame etiketten welke wij uit voorraad leveren zijn 35 mm en 50 mm ronde etiketten te leveren in de fluor kleuren: rood, oranje, geel en groen. Deze reclame etiketten zitten per 1000 etiketten op een rol.

Mocht u de reclame etiketten niet handmatig aan willen brengen maar d.m.v. een etiketteertang, dan kunnen we u deze ook uit voorraad leveren.

Omzetverhogend

Waarom reclame etiketten? Deze vraag is gemakkelijk te beantwoorden. Het is namelijk een beproefde methode om uw omzet te verhogen. Er wordt niet alleen de nodige aandacht getrokken, maar u kunt tevens bepaalde specifieke voordelen benadrukken. Iedereen is in voor een kortingsactie. Deze worden meestal met felgekleurde (fluor) reclame etiketten aangegeven.

Gaat u ook een actie houden of bent u weer aan de markt voor een nieuwe partij reclame etiketten, bel ons dan via 073-5941029 of mail naar info@etikettenkoning.nl en wij maken u een scherp voorstel voor uw reclame etiketten.

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Reclame etiketten

"*" geeft vereiste velden aan
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten