Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

2-regelig “Tenminste houdbaar tot”

Etikettenkoning heeft de oplossing om al uw producten te voorzien van een “tenminste houdbaar tot” datum in combinatie met 10-cijferige productiecode, productiedatum of artikelcode e.a. Dit in de  vorm van een SATO DUO-20 codeertang.

Gebruiksvriendelijk

De tang is eenvoudig in te stellen op juiste datum middels een gemakkelijk hanteerbare instel knop. Ook de inktpatroon welke nagenoeg een doosje etiketten mee gaat, is eenvoudig te verwisselen.

Voedingsindustrie

In de voedings industrie is het vermelden van een tenminste houdbaar tot datum essentieel. De manier om dat dmv een codeertang aan te brengen, schept flexibiliteit doordat U dit dan op het laatste moment nog kunt doen. Denkt U aan het etiketteren van bijvoorbeeld verpakt brood, eierkoeken, vleeswaren, eieren e.d.

Verpakking

De “tenminste houdbaar tot” (in de volksmond THT) etiketten zitten per 1200 stuks op een rol en per 50 rolletjes in een doosje.

Zowel de etiketten als de codeertangen en inktpatronen levert Etikettenkoning direct uit voorraad !!

Interesse? Belt U met 073-5941029 of mail naar info@etikettenkoning.nl

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor 2-regelig “Tenminste houdbaar tot”

"*" geeft vereiste velden aan
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten