Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken

Zebra Z-select 2000T 31×22 mm artnr: 3007200-T Transfer

Mat coated thermal transfer papieren label met een permanente belijming. Deze labels worden verpakt per 2890 etiketten per rol in een doosje a 12 rollen.

De etiketten worden geleverd op een 25 mm kern.

Zebra etiketten worden door Etikettenkoning.nl vrijwel altijd uit voorraad geleverd. Ook levert Etikettenkoning.nl hiervoor Zebra printers, Zebra supplies in de vorm van ribbons(carbonlinten) en printkoppen e.a. accessoires.

Wilt u meer informatie,een bestelling plaatsen of een prijsaanvraag doen,mailt u ons dan info@etikettenkoning.nl of belt u naar 073-5941029 en u ontvangt dan snel onze beste prijs voor uw Zebra etiketten.

Lees meer

Offerte aanvragen voor Zebra Z-select 2000T 31×22 mm artnr: 3007200-T Transfer
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

Wij bellen u terug


Sluiten