Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken
Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

Hand etiketten dispensers (250 mm)

Hand-etikettendispensers levert Etikettenkoning.nl in diverse formaten uit voorraad. We kunnen u deze etikettendispensers leveren op basis van een breedte van 80 mm, 150 mm en 250 mm of 280 mm. De minimale kerndiameter is 25 mm. De maximale roldiameter is 180 mm. u kunt deze hand-etikettendispensers zowel neerzetten op bijv. tafel of werkbank of u kunt ze ophangen. Indien u betrekkelijk kleine volumes etiketten gebruikt zijn dit zeer handige dispensers, gemaakt van een degelijke metalen constructie. Gemakkelijk te herladen en eenvoudig in gebruik.

De hand-etikettendispenser van 28 cm breedte is alleen te verkrijgen met tussen schotten, waardoor u meerdere rollen, van verschillende formaat, naast elkaar kunt gebruiken. De maximale breedte die u dan kunt benuttigen is 265mm.

Belt u met 073-5941029 of mailt u naar info@etikettenkoning.nl voor uw aanvragen omtrent onze hand-etikettendispensers.

Lees meer

Offerte aanvragen voor Hand etiketten dispensers (250 mm)
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug


Sluiten