Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Labelmate MC-11+

Eigenschappen

  • Verwerkt etiketten tot 115 mm breed
  • Roldiametercapaciteit tot 220 mm
  • Aanpasbare kernhouder van 25 tot 101 mm
  • Snelheden tot 50 cm/sec.

Beschrijving

De MC-11+ is geschikt voor etiketten tot 115 mm breed en kan etiketten oprollen tot een rol met een maximale diameter van 220 mm. Dit toestel beschikt over een aanpasbare kern/kernhouder (ACH) die het mogelijk maakt om te werken met iedere kerndiameter tussen 25 mm en 101 mm. De ingebouwde potentiometer maakt het eenvoudig om de trekkracht en snelheid af te stemmen op de snelheid van jouw printer.

Dit + model is bovendien voorzien van een extra interface die toelaat de rewinder aan te sturen vanuit de printer (neem contact met ons op voor de ondersteunde printermodellen).

Op onze Low Cost rewinders bieden wij een 5-jarige beperkte garantie op onderdelen en arbeid (1 jaar op voedingen). Deze garantie is uniek in de industrie!

De MC-11 labelrewinder is verkrijgbaar in verschillende configuraties. Voor een passend advies op maat kunt u uw aanvraag sturen naar: info@etikettenkoning.nl of bel ons op tel: 073 – 5941029.

Wilt u direct een prijs aanvragen? Vul dan het formulier offerte aanvragen in en wij sturen u een passend voorstel.

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Labelmate MC-11+

"*" geeft vereiste velden aan
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten