Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken
Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

LD-100-RS labeldispenser

De LD-100RS labeldispenser maakt net als de andere LD100 en LD 200-uitvoeringen deel uit van het assortiment van Etikettenkoning.nl. Deze semi-automatische etikettendispensers zullen uw etiketteerwerk aanzienlijk verlichten.

Deze LD-100RS etikettendispensers geven u steeds opnieuw een etiket aan door middel van een sensor, welke het etiket detecteert.

Zelf etiketten van de rol halen behoort tot de verleden tijd. De LD-100 RS versie gaat tot een breedte van 115 mm en de LD-200 RS kan tot 150 mm breedte. De roldiameter gaat tot 220 mm. Ook is het mogelijk om transparante etiketten te dispensen, met de LD-100 u versie.

Is uw interesse gewekt en wilt u méér informatie of een vrijblijvend voorstel voor uw semi-automatische etikettendispenser, mailt u dan naar info@etikettenkoning.nl of belt u met 073-5941029 .

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor LD-100-RS labeldispenser
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten