Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

LD-100-RS met nummerator

De LD-100RS labeldispenser met nummerator maakt net als de andere LD100 en LD 200 uitvoeringen deel uit van het assortiment van Etikettenkoning.nl. Deze semi-automatische etikettendispensers zullen uw etiketteerwerk aanzienlijk verlichten. De LD-100RS met numerator geeft u steeds aan hoeveel etiketten u heeft afgenomen van het apparaat. Zo houdt u steeds secuur bij wat de stand is.

Deze LD-100RS etikettendispensers met numerator geven u steeds opnieuw een etiket aan door middel van een sensor, welke het etiket detecteert.

Zelf etiketten van de rol halen behoort tot de verleden tijd. De LD-100RS versie gaat tot een breedte van 115 mm en de LD-200 RS kan tot 150 mm breedte. De roldiameter gaat tot 220 mm.

Ook is het mogelijk om transparante etiketten te dispensen, met de LD-100 u versie.

Is uw interesse gewekt en wilt u méér informatie of een vrijblijvend voorstel voor uw LD100 semi automatische etikettendispenser met numerator, mailt u dan naar info@etikettenkoning.nl of belt u met 073-5941029 .

Lees meer

Overige downloads

User LD-RS Datasheet LD-RS
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor LD-100-RS met nummerator

"*" geeft vereiste velden aan
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten