Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken

LD-100-U labeldispenser

De LD-100 u labeldispenser maakt net als de andere LD100 en LD 200 uitvoeringen deel uit van het assortiment van Etikettenkoning.nl . Deze semi automatische etikettendispensers zullen uw etiketteerwerk aanzienlijk verlichten. Met de LD-100U semi-automatische etikettendispenser kunt u ook zwarte en zelfs transparante etiketten verwerken.

Deze LD-100U etikettendispensers geven u steeds opnieuw een etiket aan door middel van een sensor, welke het etiket detecteert.

Het zelf etiketten van de rol halen behoort tot de verleden tijd. De LD-100 RS versie gaat tot een breedte van 115 mm en de LD-200 RS kan tot 150 mm breedte. De roldiameter gaat tot 220 mm.

Is uw interesse gewekt en wilt u méér informatie of een vrijblijvend voorstel voor uw LD100U semi automatische etikettendispenser met numerator, mailt u dan naar info@etikettenkoning.nl of belt u met 073-5941029 .

Lees meer

Offerte aanvragen voor LD-100-U labeldispenser
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

Wij bellen u terug


Sluiten