Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

LD-300-U-SS labeldispenser

De LD-300-U-SS maakt gebruik van een ‘peel and present’-ontwerp met de nieuwste foto-elektrische sensortechnologie om alle soorten labels af te geven . Een speciale reflecterende sensor bevindt zich onder het label en detecteert op betrouwbare wijze de voorrand van uw label. Als de operator een label oppakt, wordt het volgende automatisch en onmiddellijk geavanceerd.

De labeldispenser is uitgerust met kernhouders van 38 mm die alle kernen van 40 tot 76 mm accepteren. Externe roldiameter is 300 mm (max. 6 kg). De set-up is heel eenvoudig. In minder
dan 30 seconden is er slechts één simpele aanpassing voor de labellengte.

De LD-300-U-SS heeft een roestvrijstalen chassis en deksel, voor gebruik in vochtige omgevingen. Ideaal voor de voedings- en dranken- of farmaceutische markt.

Ontworpen voor dagelijks gebruik, de LD-300-U-SS wordt ondersteund door LABELMATE’s beroemde 3-JAAR ONDERDELEN en ARBEIDSBEPERKTE GARANTIE (1 jaar op voedingen), waardoor u probleemloze prestaties krijgt.

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor LD-300-U-SS labeldispenser

"*" geeft vereiste velden aan
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten