Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

TOWA AP 65-60

TOWA etikettendispensertangen verkoopt Etikettenkoning.nl in verschillende formaten, voor verschillende formaten etiketten. Met onze TOWA etiketteertangen kunt u razendsnel uw etiketten aanbrengen op uw artikelen. Afhankelijk van de breedte van uw etiket kiest u voor één van de drie modellen. De AP65-30, de AP 65-60 en de AP 65-100.

De AP 65-30 kan tot een maximale breedte van 30 mm, de AP 65-60 tot een maximale breedte van 60 mm en de AP 65-100 kan tot een breedte van 100 mm. Onze TOWA labeldispensers zijn zeer gemakkelijk in gebruik en een rol is eenvoudig in te “laden”. Met deze TOWA etikettendispenser bent u mobiel, u kunt naar de produkten toe!

Dat is natuurlijk handig indien u bijvoorbeeld dozen die al zijn gepelletiseerd moet gaan voorzien van een etiket.

Wilt u meer informatie of heeft u een aanvraag voor onze TOWA dispensers, belt u dan met 073-5941029 of mail naar info@etikettenkoning.nl en u ontvangt een scherpe prijs voor onze TOWA etikettendispensers.

Lees meer Download specificaties
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor TOWA AP 65-60

"*" geeft vereiste velden aan
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten