Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken
Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Evolis Zenius cardprinters

Evolis Zenius cardprinters
Zenius is de beste oplossing voor afdrukken van hoge kwaliteit enkelzijdig (toegangs) kaarten, in zwart-wit of kleur, met mogelijkheid tot encoderen van kaarten, Handmatig per kaart afdrukken of in enkelzijdig in een badge, voor een verscheidenheid van toepassingen:

• werknemer badges
• toegangspassen & controle badges
• betaalkaarten
• vervoer passeen
• en nog veel meer.

 

Zenius wordt geleverd met twee belangrijke innovaties:

• Evolis Premium Suite ®, software, de kern van alle nieuwe Evolis printers. Dit software platform regelt het Print Center, het systeem dat alle communicatie tussen de printer en de gebruiker controleert. De printer kan hiermee volledig vanuit de gebruiker worden aangestuurd. Door middel van pop-up meldingen wordt de status van de printer weergegeven zoals hoeveelheid lint printstatus en eventuele onderhoudstaken, tevens geeft de printmanager toegang tot het Evolis Web-based Support Center die 24 uur beschikbaar is.
• De Evolis High Trust ® is een reeks van verbruiksmaterialen die speciaal is ontwikkeld voor een optimale printkwaliteit, in combinatie met gebruiksvriendelijkheid. het aanbrengen van de lintcassette is eenvoudig en dankzij de geïntegreerde chip, detecteert de Evolis Zenius direct het type lint en configureert alle instellingen dienovereenkomstig.

Advies nodig?
Voor méér informatie downloadt u de brochure, of stuurt u een mail naar info@etikettenkoning.nl. u kunt natuurlijk ook altijd bellen naar 073-5941029. Onze specialisten staan graag voor u klaar!

Lees meer Download specificaties
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Evolis Zenius cardprinters
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten