Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken
Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Novexx 64-0x etikettenprinter

Om aan de zware eisen van industriële toepassingen te voldoen, zijn de krachtige, duurzame tafelblad printers van de 64-serie het meest ideaal. Met een printsnelheid tot 400 mm / sec werken de 64-serie printers sneller dan elke andere printer op de markt en worden daarom de beste keuze voor het verhogen van de productiviteit en het verkorten van dure operator tijd voor het afdrukken van etiketten.

Onze 64-serie printers zijn gewijd aan het afdrukken van barcodes, lettertypen en logo’s op elk labelmateriaal in uitstekende kwaliteit. Unieke standaardfuncties, zoals lintbesparing, lintrollen van 600 meter, printbreedte tot 203 mm (8 inch) en printsnelheid tot 400 mm / sec leveren direct kostenbesparing op zonder afbreuk te doen aan de printkwaliteit. De standaard data-interfaces zoals Ethernet en USB maken eenvoudige integratie mogelijk in bestaande processen en interne netwerken in elke branche en locatie.

De 64-serie familie omvat vier modellen met verschillende printbreedte (in inches): 64-04, 64-05, 64-06 en 64-08.

Voor méér informatie kunt u rechts klikken op de PDF met specificaties van deze Novexx 64-0x series etikettenprinters Voor een scherpe prijs kunt u mailen naar info@etikettenkoning.nl of belt u naar: 073-5941029.

Lees meer Download specificaties
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Novexx 64-0x etikettenprinter
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten