Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken

SATO MB200i mobiele etikettenprinter

De draagbare labelprinters uit de nieuwe MBi-serie van Sato zijn de ideale oplossing om mobiel labels af te drukken. Dankzij het compacte formaat, robuuste ontwerp en lichte gewicht zijn ze zeer geschikt voor on-demand afdrukken, ongeacht waar de gebruiker zich op dat moment bevindt.

Het is een van de eerste apparaten die standaard materiaalverwerking volgens de ‘peel & present’-techniek en de verwerking van linerless etiketten mogelijk maakt.

De Sato MB200i is standaard uitgerust met een IRDA- en RS232-interface en voorziet optioneel in 802.11b en g (standaard met een groot scherm) en Bluetooth verbinding

Lees meer Download specificaties

Offerte aanvragen voor SATO MB200i mobiele etikettenprinter
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

Wij bellen u terug


Sluiten