Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken
Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

SATO CL6e series etikettenprinter (DISCONTINUED)

De SATO CL6e etiketten printers van Etikettenkoning.nl onderscheiden zich door een snelle gegevensoverdracht en printsnelheid en zijn uitermate geschikt voor het afdrukken van grote oplagen etiketten.

Een moderne RISC-processor staat garant voor hoge productieprestaties, zelfs wanneer etiketten rechtstreeks vanuit Windows worden afgedrukt.

Ook is deze SATO CL6 etikettenprinter uitermate geschikt om in het logistieke traject A5 pallet labels/etiketten te printen.

Voor méér informatie kunt u rechts klikken op de PDF met specificaties van deze SATO CL6 etikettenprinters. Voor een scherpe prijs kunt u mailen naar info@etikettenkoning.nl of belt u naar: 073-5941029.

Lees meer Download specificaties

Offerte aanvragen voor SATO CL6e series etikettenprinter (DISCONTINUED)
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug


Sluiten