Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken
Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

SATO LM4e (DISCONTINUED)

Deze printer wordt niet langer meer geleverd. Vervangende printer is de CL4NX.

De SATO LM4e etiketten printer die Etikettenkoning.nl levert is dankzij een zware constructie en een aantrekkelijke prijs de oplossing voor veel kleine en startende ondernemingen.

De SATO LM408 en LM412 etikettenprinter levert door een drukwerk met hoge resolutie superieure prestaties, is sterk en duurzaam en is gemakkelijk aan te sluiten door de verschillende verkrijgbare interfaces.

Kiest u voor een betaalbare degelijke etikettenprinter, vraag dan op de link hiernaast een prijs aan, of bel even naar: 073-5941029 en u ontvangt onze scherpste prijs voor deze SATO LM4e printer.

Klik hier voor de SATO CL4NX pagina

Lees meer Download specificaties
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor SATO LM4e (DISCONTINUED)
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug


Sluiten