Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken

SATO M10e etikettenprinter

De Sato M10e, 10,5" printer (direct & thermischtransfer) werd ontworpen voor het afdrukken van grote labels. Daarom is hij perfect voor sectoren zoals de chemie (voor vaten), houtsector, auto-industrie, enz. Met zijn snelle RISC processor biedt hij afdrukken van de hoogste kwaliteit met een verbluffende snelheid tot 125 mm per seconde!

Bovendien kan de Sato M10e worden uitgerust met vele optionele accessoires zoals een real time klok, unwinder, cutter, dispenser en geheugenuitbreiding.

Met deze opmerkelijke 10,5" printer kunt u bovendien ook labelrijen afdrukken. Hij kan namelijk horizontaal afdrukken op basis van een A3 formaat. De M10e is in vergelijking met bijvoorbeeld de 4" printer, wel in staat om twee labels van 4" breed tegelijk te drukken waardoor u tijd en geld bespaart.

Voor meer informatie kunt u rechts klikken op de PDF met specifictaties van deze SATO M10e etikettenprinters. Voor een scherpe prijs kunt u mailen naar info@etikettenkoning.nl of belt u naar: 073-5941029.

Lees meer Download specificaties

Offerte aanvragen voor SATO M10e etikettenprinter
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

Wij bellen u terug


Sluiten