Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

SATO PV3 Mobiele etikettenprinter

Een krachtige en robuuste mobiele printer

Compact. Duurzaam. Hoog prestatieniveau. De mobiele PV3 etikettenprinter is onderdeel van de volgende generatie SATO printers en heeft een breed scala aantoepassingen in o.a. de gezondheidszorg, productie, retail en meer.

Van prijsaanpassingen tot het printen van testlabels, de PV3 is de sleutel tot moeiteloos en efficiënt werken en verbetert het labellingproces, waardoor de gebruikers meer tijd hebben voor hun anderedagelijkse werkzaamheden. Licht, robuust en compact: het innovatieve ontwerp is geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken.

De printer is voorzien van meerdere print-interfaces waarmee snel en kostenefficiënt prints van hoge kwaliteit kunnen worden afgedrukt, overal en altijd. Emulatie van andere stuurprogramma’s is mogelijk en garandeert dat de printer naadloos aansluit bij bestaande workflows, zonder de productie te onderbreken.

De PV3 is ontwikkeld met de SATO-principes voor Ceaseless Creativity in gedachten en combineert efficientie met een design van wereldklasse. Een oplossing van uw printbehoeften die alle verwachtingen overstijgt.

Lees meer Download specificaties
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor SATO PV3 Mobiele etikettenprinter

"*" geeft vereiste velden aan
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten