Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

SATO PV4 Mobiele etikettenprinter

Een compacte en krachtige mobiele printer

De krachtige PV4 is gemaakt voor on-demand etiketteren binnen diverse industrieën, waaronder retail.

De vraag naar het printen van etiketten ongeacht de locatie van een gebruiker neemt al jaren toe. Bedrijven zijn steeds vaker op zoek naar mobiele, IoT enabled apparaten die meer bieden dan alleen de standaard afdrukmogelijkheden van etiketten. De PV4 van de volgende generatie SATO printers is ontworpen om de klanttevredenheid te verbeteren, de productie te verhogen middels een groot vak voor mediarollen, en een consistent nauwkeurige track-and-trace-service te bieden voor de ultieme gemoedsrust.

Lichtgewicht, compact, duurzaam en een uitstekende batterijcapaciteit: het innovatieve ontwerp van de PV4 is geschikt voor gebruik zowel binnen als buiten, zodat de gebruiker snel en efficiënt taken kan uitvoeren zoals inventarisbeheer, orderpicken, verpakken en verzenden.

Emulatie van andere stuurprogramma’s garandeert dat de printer naadloos kan worden geïntegreerd in bestaande workflows zonder de productiviteit te belemmeren. De printer is ook voorzien van meerdere printinterfaces ter ondersteuning van kostenefficiënt, snel en hoogwaardig printen binnen de volledige toeleveringketen.

Deze mobiel etikettenprinters zijn geschikt voor o.a. :

Retail / Gezondheidszorg / Transport en Logistiek / Industriële productie

Lees meer Download specificaties
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor SATO PV4 Mobiele etikettenprinter

"*" geeft vereiste velden aan
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten