Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

TOSHIBA B-EX6T3 etikettenprinter

De B-EX6 serie is ontworpen met de dezelfde hoogwaardige eigenschappen van de Toshiba B-EX4 industriële printerreeks, maar met een 6 inch brede printkop. Met deze B-EX6 printer kunt u dus bredere labels printen dan de B-EX4 serie.

Naast de supersnelle verwerkingscapaciteit, de erg goede printkwaliteit, een buitengewone printsnelheid (tot 12 ips) en de mogelijkheid om 6 inch brede media te laden, garanderen deze toestellen een feilloos productieproces van je prints en labels.

De TOSHIBA B-EX6 printer is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Voor een passend advies over deze printer kunt u een e-mail sturen met uw aanvraag naar info@etikettenkoning.nl of bel ons op telefoonnummer: 073 – 5941029.

Wilt u direct een prijs aanvragen? Vul dan het formulier offerte aanvragen in en u ontvangt van ons een passend voorstel.

Lees meer Download specificaties
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor TOSHIBA B-EX6T3 etikettenprinter

"*" geeft vereiste velden aan
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten