Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken
Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

TOSHIBA B-SX4 etikettenprinter (discontinued)

De Toshiba BSX4 en Toshiba BSX5 (TEC BSX4 en TECBSX5) thermo transfer en thermo direct etikettenprinters zetten de traditionele technische innovatie verder van de TOSHIBATEC
industriële topprinters.

Ze volgen de uitermate succesvolle B-472 en B-572 printers op en bieden uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid aan uiteenlopende sectoren in de industrie zoals de productie, chemie, farmaceutica, textiel, elektronica en telecom.

De Toshiba B-SX4 wordt niet langer geproduceerd.
Voor een passend advies voor een alternatieve etikettenprinter kunt u ons een e-mail sturen met uw aanvraag naar info@etikettenkoning.nl of bel ons op telefoonnummer: 073 – 5941029.

Lees meer Download specificaties
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor TOSHIBA B-SX4 etikettenprinter (discontinued)
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug


Sluiten