Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken
Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

TOSHIBA B-SX6 etikettenprinter (discontinued)

De Toshiba BSX6 is een brede etikettenprinter van Toshiba met RFID-functionaliteit en met krachtige netwerkmogelijkheden. Hij levert opmerkelijke prestaties voor een brede waaier aan omgevingen en toepassingen. Deze innovatieve industriële etikettenprinter biedt geavanceerde functies zoals zeer snelle verwerking, een groot intern geheugen, webprinterbeheer, SNMP-tools voor centraal netwerkbeheer en RFID.

De BSX6 beschikt over 305 dpi; 170,5 mm brede printkop die etiketten van groot formaat aan hoge snelheid afdrukken.

De optionele lintspaarfunctie vermindertlintverbruik en drukt daarmee de kosten en de stilstandtijd voor het wisselen van het lint.

De Toshiba B-SX6 wordt niet langer geproduceerd.
Voor een passend advies voor een alternatieve etikettenprinter kunt u ons een e-mail sturen met uw aanvraag naar info@etikettenkoning.nl of bel ons op telefoonnummer: 073 – 5941029.

Lees meer Download specificaties
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor TOSHIBA B-SX6 etikettenprinter (discontinued)
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug


Sluiten