Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken

TOSHIBA B-SA4 TP etikettenprinter(DISCONTINUED)

De B-SA4 is de ideale en veelzijdige barcodeprinter die overal een oplossing kan bieden. Het ergonomische design en de stille werking zijn ideaal voor een kantoor. Met deze printer haal je industriële prestaties, een supersnelle printsnelheid en een hoge verwerkingscapaciteit in huis.

De TOSHIBA B-SA4 printer is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Voor een passend advies over deze printer kunt u een e-mail sturen met uw aanvraag naar info@etikettenkoning.nl of bel ons op telefoonnummer: 073 - 5941029.

Wilt u direct een prijs aanvragen? Vul dan het formulier offerte aanvragen in en u ontvangt van ons een passend voorstel.

Lees meer Download specificaties

Offerte aanvragen voor TOSHIBA B-SA4 TP etikettenprinter(DISCONTINUED)
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

Wij bellen u terug


Sluiten