Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken
Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

ZEBRA ZD220 Thermal Transfer etikettenprinter

BETROUWBARE WERKING, KWALITEITSCONSTRUCTIE, ONMISKENBARE WAARDE

Niet alle printers zijn gelijk gemaakt, vooral waardemodellen. De ZD200-serie desktopprinter is niet in de bochten gesneden om kosten te besparen, maar is ontworpen met Zebra-kwaliteit voor een betrouwbare werking tegen een betaalbare prijs. Deze printer is beschikbaar in modellen voor directe thermische en thermische overdracht en biedt de basisfuncties die u nodig hebt – allemaal ondersteund door Zebra-service en -ondersteuning.

Deze 4-inch printer produceert snel labels, tot 4 inch per seconde, om uw workflows in beweging te houden. Met meer geheugen kunt u meer lettertypen en afbeeldingen opslaan. Een enkele LED-indicator en één knop voor invoer / pauze maken het gemakkelijk om de printerstatus te bedienen en te identificeren. Kies uit modellen voor directe thermische of thermische overdracht en voeg een optionele in de fabriek geïnstalleerde dunschiller toe. De ZD220 beschikt over een kernset van print-DNA-softwaretoepassingen, aangedreven door Link-OS® Basic, voor een kosteneffectieve en betrouwbare printervaring.

GEBRUIKT VOOR

  • Productetikettering
  • Vermogensbeheer
  • Voorraadbeheer
  • Work-in-process tracking
  • Verzendetiketten
  • Cross Docking
  • Prijsaanduiding
  • Bon afdrukken
  • Patiënt identificatie
Lees meer Download specificaties
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor ZEBRA ZD220 Thermal Transfer etikettenprinter
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug


Sluiten