Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken

ZEBRA ZD510-HC polsband printer

De Zebra ZD510-HC polsbandprinte is een printer die veel wordt gebruikt in zorginstellingen voor de aanmaak van polsbandjes. Deze polsbandprinter voorziet in maximaal gebruiksgemak voor zorgaanbieders. Het is een ideaal apparaat voor patiëntidentificatie dmv polsbandjes.
Ook voor evenementen en festivals wordt deze printer gebruikt voor toegangscontrole, maar bijvoorbeeld ook om speciale arrangementen, VIP's of leeftijdscontrole te onderscheiden.

Voor een passend advies over deze printer kunt u een e-mail sturen met uw aanvraag naar info@etikettenkoning.nl of bel ons op telefoonnummer: 073 - 5941029.

Wilt u direct een prijs aanvragen? Vul dan het formulier offerte aanvragen in en u ontvangt van ons een passend voorstel.

Lees meer Download specificaties

Offerte aanvragen voor ZEBRA ZD510-HC polsband printer
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

Wij bellen u terug


Sluiten