Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

ZEBRA ZT 230

De Zebra ZT200 van Etikettenkoning.nl is de opvolger van de succesvolle S4M. Voor de ontwikkeling van deze printer is goed gekeken naar haar voorgangers. Deze ZT200 etikettenprinters zijn te leveren in een thermo direct en een thermal transfer uitvoering.Speerpunten hierin zijn met name: ruimtebesparend ontwerp, simpele installatie en gebruikersgemak. De ZT200 is beschikbaar in 2 varianten: De ZT220 en de ZT230. Grote verschillen hierin zijn dat de ZT230 een metalen behuizing, LCD display en de mogelijkheid heeft tot het installeren van een groter ribbon (450 om 300 meter). Beide modellen zijn leverbaar in zowel een 203DPI als 300DPi uitvoering. Standaard is de ZT220 voorzien van een USB en RS232 poort. Tegen meerprijs is deze ook leverbaar met een ethernetaansluiting. Zoals bekend van haar voorlopers is deze printer speciaal ontwikkeld voor toepassingen in magazijn- en productieomgevingen.

Voor méér informatie de PDF met specificaties downloaden.
Voor een scherpe prijs kunt u mailen naar info@etikettenkoning.nl of belt u naar: 073-5941029.

Lees meer Download specificaties
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor ZEBRA ZT 230

"*" geeft vereiste velden aan
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten