Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken
Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

ZEBRA ZT510

DE 105SL PLUS NAAR EEN NIEUW NIVEAU BRENGEN MET VERBETERDE PRESTATIES EN WAARDE

Voortbouwend op de erfenis van de toonaangevende, 105SLPlus-printer, bevat de ZT510 de kernfuncties die u nodig hebt in een industriële printer tegen een voordelige prijs. De ZT510 biedt een bewezen, duurzaam ontwerp en constructie en voegt geavanceerde beheer- en bewakingsmogelijkheden toe. Dat betekent dat u 24/7 betrouwbaarheid krijgt om uw activiteiten vandaag de dag soepel te laten verlopen, plus een lange levensduur en geavanceerde functionaliteit om elke uitdaging in de komende jaren aan te kunnen - allemaal tegen een uitzonderlijke waarde.

Lees meer Download specificaties

Offerte aanvragen voor ZEBRA ZT510
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug


Sluiten