Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

ZEBRA ZT510

DE 105SL PLUS NAAR EEN NIEUW NIVEAU BRENGEN MET VERBETERDE PRESTATIES EN WAARDE

Voortbouwend op de erfenis van de toonaangevende, 105SLPlus-printer, bevat de ZT510 de kernfuncties die u nodig hebt in een industriële printer tegen een voordelige prijs. De ZT510 biedt een bewezen, duurzaam ontwerp en constructie en voegt geavanceerde beheer- en bewakingsmogelijkheden toe. Dat betekent dat u 24/7 betrouwbaarheid krijgt om uw activiteiten vandaag de dag soepel te laten verlopen, plus een lange levensduur en geavanceerde functionaliteit om elke uitdaging in de komende jaren aan te kunnen – allemaal tegen een uitzonderlijke waarde.

Lees meer Download specificaties
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor ZEBRA ZT510

"*" geeft vereiste velden aan
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten