Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Zebra ZT600 series

DE XI-SERIE VAN DE VOLGENDE GENERATIE, NU MET MEER INTELLIGENTIE EN INDUSTRIËLE KRACHT

De ZT600-serie bevordert de erfenis van de Xi-serie printers om robuuste duurzaamheid en uitzonderlijke prestaties te combineren op een gebruiksvriendelijk, toekomstbestendig platform. Deze next-generation werkpaarden zijn ontworpen om u te helpen navigeren door het snel evoluerende zakelijke landschap. Dus of u nu bezorgd bent over de groeiende vraag naar productielijnen, de toenemende operationele complexiteit, het integreren van ongelijksoortige systemen of het beheersen van investeringskosten, met de industriële printers uit de ZT600-serie bent u vandaag verzekerd – en voor de komende jaren.

Lees meer Download specificaties
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Zebra ZT600 series

"*" geeft vereiste velden aan
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten