Labels

Al ruim 60 jaar is Etikettenkoning uw specialist in labels. Onze labels worden in vele soorten geproduceerd en kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld koffer- en fietslabels, maar ook promotionele labels voor uw marketing werkzaamheden.

Ons assortiment aan labels

Bij Etikettenkoning hebben we alle druktechnieken in huis, hierdoor kunnen we diverse soorten labels voor uiteenlopende branches produceren. Werkt u in de tuinsector? Dan werkt u georganiseerder door het gebruik van kratlabels. Voor de kledingindustrie leveren we kunststof- en kledinglabels. Ook wanneer u bijvoorbeeld werkzaam bent in de autobranche kunt u bij ons terecht. Denk aan labels voor sleutels of promotionele spiegelhangers, waarmee u uw klanten kunt bereiken met een bijzondere boodschap.

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor verschillende labels, wij leveren ook de benodigde printers. Met behulp van deze printers kunt u zelf gegevens als prijs- en artikelinformatie met barcode afdrukken. Wat voor soort label u ook zoekt, bij ons vindt u de oplossing!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Wilt u graag een kostenplaatje ontvangen van de door u gewenste labels of heeft u een vraag? Belt u ons dan op 073 – 594 1029 of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij informeren en adviseren u graag. Ook op het gebied van etiketten!

Lees meer