Labels

Al ruim 60 jaar is Etikettenkoning uw specialist in labels. Onze labels worden in vele soorten geproduceerd en kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld koffer- en fietslabels, maar ook promotionele labels voor uw marketing werkzaamheden.

Ons assortiment labels

Bij Etikettenkoning hebben we alle druktechnieken in huis, hierdoor kunnen we diverse soorten labels voor uiteenlopende branches produceren. Werkt u in de tuinsector? Dan werkt u georganiseerder door het gebruik van kratlabels. Voor de kledingindustrie leveren we kunststof- en kledinglabels. Ook wanneer u bijvoorbeeld werkzaam bent in de autobranche kunt u bij ons terecht. Denk aan labels voor sleutels of promotionele spiegelhangers, waarmee u uw klanten kunt bereiken met een bijzondere boodschap.

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor verschillende labels, wij leveren ook de benodigde printers. Met behulp van deze printers kunt u zelf gegevens als prijs- en artikelinformatie met barcode afdrukken. Wat voor soort label u ook zoekt, bij ons vindt u de oplossing!

Contact opnemen

Wilt u graag een kostenplaatje ontvangen van de door u gewenste labels of heeft u een vraag? Belt u ons dan op 073 – 594 1029 of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij informeren en adviseren u graag. Ook op het gebied van etiketten!

Lees meer