Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Fietslabels

  • snelle offerte
  • vele formaten leverbaar
  • bedrukking t/m full-colour
  • bedrukking aan 2 zijden mogelijk
  • diverse materialen leverbaar
  • ook kleinere oplages leverbaar
  • deskundig advies

 

 

 

Vele mogelijkheden aan fietslabels

Fietslabels maakt Etikettenkoning.nl voor vele doeleinden. Voor fietsverhuurders, fietsenmaker, toezichthouders of het kenbaar maken van prijzen voor de fietsen. Wij kunnen fietslabels bedrukt t/m full-colour produceren, maar natuurlijk ook onbedrukt direct uit voorraad leveren.

Labels voor verkeerd geparkeerde fietsen

Behalve voor verkoop of verhuur maken wij fietslabels voor bijvoorbeeld gemeenten, provincies of beheerders van openbare ruimtes en VVE’s om de chaos van zwerffietsen en fietswrakken of verkeerd geparkeerde fietsen te voorkomen of te verminderen.

Fietslabels voor knooppunten op fietsroutes

Ook maken diverse organisaties van de labels gebruik om fietsroutes en fietsknooppunten op fietslabels te laten drukken. Of denk ook aan marketingcampagnes, personeelswerving of klantenwerving. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

We kunnen deze labels aan één of twee zijden bedrukken tot en met full-colour vanaf een oplage van 500 stuks. Wilt u de labels laten bedrukken in uw huisstijl? Ook dat is bij Etikettenkoning geen enkel probleem.

Bel nu 073-5941029 of stuur een e-mail naar: info@etikettenkoning.nl en vraag een offerte aan voor de gewenste fietslabels.

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Fietslabels

"*" geeft vereiste velden aan
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten