00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

Golflabels

Golflabels worden gebruikt om uw golfset te voorzien van uw naam en gegevens. Ook kunnen we de golflabels bedrukken tot en met full-colour, zodat U uw scores kunt bijhouden op uw golflabel. Onze golflabels zijn gemaakt van recyclebaar kunststof.

De labels zijn bestand tegen regen en wind. Bij grotere aantallen kunnen we de golflabels maken in een speciaal door U gewenst formaat.

U kunt deze golflabels natuurlijk op een eenvoudige manier bekostigen, door middel van sponsoring. U laat de naam en/of logo van de sponsor bedrukken aan één zijde van het golflabel en aan de andere zijde kunnen de golfers de scores bijhouden.

Is uw interesse gewekt? Heeft U vragen? Mail dan naar info@etikettenkoning.nl, klikt U op bijgaande link voor een offerte aanvraag of belt U met 073-5941029 en wij maken een goed voorstel voor uw golflabels. 


Offerte opvragen
Vraag direct offerte aan!
Offerte opvragen
00 31 73 594 1029
info@etikettenkoning.nl

Bel mij terug
klik hier

Contact
Etikettenkoning BV
Litserstraat 58a
5275 BW Den Dungen
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.

Nieuwsbrief aanvragen
Krijg het laatste nieuws en ontvang onze aanbiedingen.