Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken

Kaartjes met koordjes

Etikettenkoning levert kartonnen of kunststof kaartjes met een koordje. Dit koordje kan van een elastisch danwel een niet elastische kwaliteit zijn. Afhankelijk van het kaartje kan het koordje in een bepaalde kleur geleverd worden. Deze worden op een speciale machine geknoopt.

Ook is het nog mogelijk om het gaatje te voorzien van een metalen ringetje.

Deze kaartjes met koordje kunnen in een kleine hoeveelheid(ca. 1.000 stuks) danwel in zeer grote hoeveelheden worden geproduceerd.

Is u interesse gewekt, maar heeft u vragen en/of pmerkingen, danwel een prijsaanvraag, belt u dan met 073-5941029 of mailt u naar info@etikettenkoning.nl

Lees meer

Offerte aanvragen voor Kaartjes met koordjes
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

Wij bellen u terug


Sluiten