Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken

Kartonnen labels

Kartonnen labels kopen? Helemaal voor u op maat!

Etikettenkoning levert naast etiketten en etikettenprinters, ook kartonnen labels voor zakelijk gebruik. Helemaal voor u op maat! u vindt bij ons labels in allerlei vormen, formaten en kleuren. Zo heeft u de keuze van onbedrukte labels tot en met gekleurde karton labels. u kunt kiezen uit 1 kleur of bijvoorbeeld full-colour. Wilt u uw labels in ronde vorm of toch liever vierkant? Aan één zijde bedrukt, of aan twee zijden? Wij regelen het graag voor u!

Ook de dikte van het karton kunt u tot op zekere hoogte zelf bepalen. Dit is echter afhankelijk van de toepassing van het product.

Als u dit wenst, kunnen wij uw kartonnen labels ook leveren met een boorgat. u kunt ze dan ergens aan ophangen. Ook een euro-sleuf is mogelijk! u kunt uw kaartjes of labels bij ons bestellen vanaf een minimum van 500 stuks.

Kartonnen labels bestellen?

Als etiketten en label specialist hebben wij alle druktechnieken in huis. We leveren u graag op maat gemaakte producten. Met ruim 60 jaar ervaring adviseren wij u voor de juiste oplossing. Naast kartonnen labels hebben we ook een groot scala aan andere labels en etiketten.

Wilt u bijvoorbeeld uw visite kaartjes of witte kartonnen labels bij ons bestellen en kopen? Of ontvangt u graag meer informatie? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of direct een offerte aanvragen. u ontvangt dan binnen 2 uur reactie op uw aanvraag!

Lees meer

Offerte aanvragen voor Kartonnen labels
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

Wij bellen u terug


Sluiten