Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken
Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Magazijnlabels

Magazijnlabels zijn etiketten die worden gebruikt om inventaris en goederen in een magazijn of opslagfaciliteit te identificeren, organiseren en traceren. Vaak in de vorm van locatielabels of stelling labels. Ze spelen een essentiële rol in het beheer van voorraad en logistiek. Kortom, met de juiste magazijnlabels houdt u uw magazijn opgeruimd en geordend en dat scheelt een hoop tijd en dus kosten!

De verschillende toepassingen van magazijnlabels

 • Identificatie
  Magazijnlabels worden gebruikt om items, pallets, rekken, stellingen en andere opslageenheden te identificeren. Ze kunnen unieke barcodes, serienummers of SKU-nummers bevatten, waardoor elk item of opslaglocatie uniek kan worden geïdentificeerd.
 • Locatiebeheer
  Magazijnlabels helpen bij het beheren van de locatie van goederen binnen een magazijn. Door labels op rekken, stellingen of locaties aan te brengen, kan personeel snel en nauwkeurig de juiste plaats vinden om items op te slaan of op te halen. Dit soort magazijnlabels worden soms ook wel locatielabels genoemd. 
 • Voorraadbeheer
  Magazijnlabels spelen een belangrijke rol bij het beheren van voorraadniveaus. Ze kunnen informatie bevatten zoals de productnaam, de hoeveelheid, de houdbaarheidsdatum of andere relevante gegevens. Door deze labels op goederen aan te brengen, kunnen magazijnmedewerkers de voorraadniveaus monitoren, tellen en bijwerken.
 • Orderverwerking
  Magazijnlabels worden vaak gebruikt bij het verwerken van orders. Door labels op items of verpakkingen aan te brengen, kunnen medewerkers snel en nauwkeurig de juiste producten selecteren en verpakken voor verzending.
 • Traceerbaarheid
  Magazijnlabels met barcodes of RFID-tags stellen magazijnbeheerders in staat om de beweging van goederen binnen het magazijn te traceren. Dit vergemakkelijkt het volgen van inkomende en uitgaande zendingen, het bijhouden van voorraadbewegingen en het identificeren van eventuele discrepanties.

Magneetetiket vs. plak etiket

Magazijnlabels zijn beschikbaar als magneetetiket of als plakbaar etiket. Beide opties zijn geschikt voor andere doeleinden. Zo zijn magnetische magazijnlabels geschikt als stelling label omdat ze op het metaal geplakt kunnen worden, ook kunnen deze labels gemakkelijk vervangen worden wanneer het magazijn anders wordt ingericht. Deze labels zijn gemakkelijk te hergebruiken en daarom erg duurzaam. De plak etiketten zijn geschikt voor op goederen en producten 

Magazijnlabels in verschillende formaten en materialen

Bent u op zoek naar een specifiek type magazijnlabel? Grote kans dat u bij Etikettenkoning vindt wat u zoekt! Wij kunnen deze labels namelijk in verschillende formaten en materialen leveren. Neem daarom telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken, of vraag online een offerte aan!

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Magazijnlabels
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug  Sluiten