Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Datumcodeer tang / THT tang

Datum codeertang / THT tang
De DUO20 datum codeertangen worden veel ingezet in zorginstellingen, bij cateraars en in de foodsector, in het algemeen worden de datum codeertangen gebruikt om artikelen te voorzien van een houdbaarheidscodering.
Deze tang heeft 2 regels, waarvan u er één gebruikt voor het coderen van de datum. De andere regel kunt u gebruiken, voor het coderen van een prijs, artikelcode of wat dan ook.

De tangen hebben een lange levensduur en een garantie van 1 jaar. Wilt u meer weten van deze tangen of interesse in een goede deal? Belt u ons dan op 073-5941029 of mailt u naar info@etikettenkoning.nl.

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Datumcodeer tang / THT tang

"*" geeft vereiste velden aan
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten