Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken

Spaarzegels

Spaar etiketten sparen is van alle tijden. Etikettenkoning.nl levert spaar etiketten in 2 verschillende kwaliteiten. We leveren spaar etiketten in de ouderwetse gegomde kwaliteit. Hierbij dient u de achterkant te bevochtigen alvorens u hem kunt opplakken. Deze gegomde spaar etiketten kunnen wij bedrukken full-colour. De benodigde aantallen zijn dan echter wel wat groter.

Ook kunnen we u spaar etiketten leveren van zelfklevend materiaal. Deze hoeft u dus niet te bevochtigen en zijn dus hygiënischer in gebruik. Zelfklevende spaarzegels kunnen in kleinree oplages t/m full-colour gedrukt worden.
Behalve spaar etiketten leveren wij ook spaarkaarten in diverse formaten en bedrukt t/m full-colour.

Graag staan wij u telefonisch te woord. Wanneer u belt met 073-5941029 of als u mailt naar info@etikettenkoning.nl zullen wij u snel een goed voorstel maken voor uw spaarzegels of koopzegels.

Lees meer

Offerte aanvragen voor Spaarzegels
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

Wij bellen u terug


Sluiten