Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken
Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Spaarzegels

Spaarzegels sparen is van alle tijden. Etikettenkoning.nl levert spaarzegels in 2 verschillende kwaliteiten. We leveren spaar etiketten in de ouderwetse gegomde kwaliteit. Hierbij dient u de achterkant te bevochtigen alvorens u hem kunt opplakken. Deze gegomde spaarzegels kunnen wij bedrukken in full-colour en aangepast op uw huisstijl. De benodigde aantallen zijn dan echter wel wat groter. De spaarzegels kunnen wij op rol voor u aanleveren.

Zelfklevende spaarzegels

Ook kunnen we u spaar etiketten leveren van zelfklevend materiaal. Deze hoeft u dus niet te bevochtigen en zijn dus hygiënischer in gebruik. Zelfklevende spaarzegels kunnen in kleinere oplages t/m full-colour gedrukt worden.

Bijpassende spaarkaarten voor uw zegels

Behalve spaar etiketten leveren wij ook spaarkaarten in diverse formaten en bedrukt t/m full-colour.

Graag staan wij u telefonisch te woord. Wanneer u belt met 073-5941029 of als u mailt naar info@etikettenkoning.nl zullen wij u snel een goed voorstel maken voor uw spaarzegels of koopzegels.

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Spaarzegels

"*" geeft vereiste velden aan
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten