Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken

Volgnummerrollen

Volgnummerrollen of ook wel volgnummer tickets van Etikettenkoning.nl genoemd zitten per 2.000 stuks op een rol. De rollen zitten per 40 rolletjes in een verpakking. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afhankelijk van de voorraad op dat moment.

Uiteraard kunt u bij Etikettenkoning.nl ook terecht voor de volgnummerdispensers, waarin de volgnummerrollen worden gebruikt. Ook voor een volgnummersysteem en volgnummerstandaard kunt u bij ons terecht. Zie hieronder voor meer informatie.

Heeft u interesse, klikt u dan op de link rechts, mailt u met info@etikettenkoning.nl. u kunt natuurlijk voor méér informatie of een prijs ook bellen met 073-5941029.

Lees meer

Offerte aanvragen voor Volgnummerrollen


Gerelateerde productenRecente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

Wij bellen u terug


Sluiten