Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Innoseal tape

Innoseal® Europe B.V. (bekend als Innoseal International) is fabrikant en distributeur van de populaire Innoseal® Zakkensluiter. Innoseal biedt innovatieve en kwalitatief hoogwaardige zakkensluitingssystemen en vullingen voor uiteenlopende markten. Dit zijn onder meer bakkerijen, slagerijen, supermarkten, bloemenwinkels, viswinkels, zoetwarenwinkels, reformwinkels en andere MKB-bedrijven die gebaat zijn bij het snel, veilig, hygiënisch en Innoseal standaardsealer en Innoseal L-sealerkostenaantrekkelijk verpakken van voedingswaren in plastic en/of papieren zakken. Innoseal® opereert wereldwijd.
Onze filosofie is eenvoudig: het bieden van effectieve, gebruiksvriendelijke, hygiënische, economisch aantrekkelijke en duurzame zakkensluitingssystemen aan professionele gebruikers en consumenten. Innoseal® is leverancier van onder meer de Innoseal® Zakkensluiter (Innoseal® Sealer) en de Innoseal® L-Sealer. Kwalitatief hoogwaardige zakkensluiters die als de beste wereldwijd worden beschouwd in hun soort. Goedkoper in gebruik

Onderzoek heeft uitgewezen dat de Innoseal® Zakkensluiter goedkoper in gebruik is dan vergelijkbare producten, zoals de sluiters met witte kunststof plaatjes die om de hals van de zak worden aangebracht.  De van tape en papier gemaakte Innoseal® zaksluiting is beduidend goedkoper en bij veelvuldig gebruik zijn de lagere kosten op jaarbasis voor veel ondernemers, zoals bakkers en slagers, een belangrijke reden om over te stappen op het Innoseal® zaksluitsysteem.

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Innoseal tape

"*" geeft vereiste velden aan
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten