Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

DUO zakkensluiter

Duo zaksluitsystemen(zakkensluiters) worden sinds 2001 door Etikettenkoning.nl geleverd.Deze combinatie van tape+papier heeft zijn succes al bewezen middels de Innosealer/Novemsealer/Prittsealer. Beide systemen kennen een hersluitbare sluiting van de zak.

Wat is dan het verschil? De Innosealer is gemaakt van slagvast kunststof, terwijl de DUO-zakkensluiter een stevige stalen contructie heeft. De lengte van de rollen tape+ papier voor deze DUO-zakkensluiter is 200 meter, terwijl die van de Innosealer 66 meter zijn. u hoeft dus minder te wisselen. En u weet, tijd is geld.

Verder is het zo, dat smaken verschillen. De één vindt een conventionele zakkensluiter prima, de ander werkt graag met een Innosealer en weer een ander met de DUO-zakkensluiter. Voor ieder wat wils. Etikettenkoning.nl heeft alles in haar assortiment.

Kostentechnisch is het DUO-zaksluitsysteem het voordeligst. u kunt de meeste sluitingen maken per Euro, dan welk ander zaksluitsysteem dan ook !

Belt u met 073-5941029 of mailt u met info@etikettenkoning.nl voor meer informatie of voor prijsinformatie over onze DUO zakkensluiters

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor DUO zakkensluiter

"*" geeft vereiste velden aan
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten