00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

TWIN-CAT-2 ACH unwind/rewind station

Hier is Labelmate 's nieuwe Dual - Spindel Heavy Duty Unwinder / Rewinder , de TWIN - CAT - 2 . Met twee krachtige motoren en uw keuze rolflenzen u maximale veelzijdigheid bij het opzetten van de bewerking die u nodig hebt . Beide assen kunnen terugspoelen of tot rust komen . Je bestuurt de richting en het koppel op elke Spindel onafhankelijk . Een externe Halt Control kunt u stoppen en starten van de TWIN - CAT - 2 met een voetschakelaar of een ander extern apparaat als desired.Hier zijn enkele van de vele mogelijke toepassingen : 

◾ Ontspan en terugspoelen etiketten op een machine . Ideaal voor "wind - in / wind - out "-operaties . 

◾ in omgekeerde volgorde van gerangschikte labels op rol . 

◾ gunstig terugspoelen labels op een andere kern grootte. Met universele verstelbare Core houders kunt u ontspannen vanaf een diameter van kern-en terugspoelen op elke kern diameter binnen het bereik van 25 tot 101mm in diameter ! Zeer geschikt voor de productie winkels met gevarieerde opdrachten . 

◾ Voeg de optie Label Inspectie om een stand - alone Inspectie station te creëren . U kunt ook een label Counter als je er een nodig hebt . 

◾ Wind kleine rollen etiketten van grotere. 

◾ Opzetten van een off-line snijden werking met een Labelmate S - 100 of S - 200 Slitter . Dit is handiger dan het gebruik van een standaard single spindle Rewinder 

◾ gunstig strip de ongewenste matrix van gestanste etiketten voor gemakkelijke verwijdering als je ze terugspoelen in lijn met uw printer of off-line. 

Nieuwe Unwind / Rewind Stations Labelmate 's zijn verkrijgbaar in vele verschillende configuraties om perfect te passen in uw label productie . Alle TWIN - CAT - 2 modellen werken op tot 76 cm per seconde. 

De TWIN - CAT is voorzien van een 5 - jaar op onderdelen en arbeid beperkte garantie , de langste in de industrie .(De garantieperiode voor inbegrepen Power Supplies is 1 jaar) 

Het model CAT-2 ACH heeft een verstelbare kernhouder dieelke kern accepteerd van 25 mm tot 100 mm( 1-inch tot 4-inch) entot een breedte van 155 mm

Voor méér informatie klikt U op de links rechts offerte aanvragen of mailt U naar info@etikettenkoning.nl. Of U belt met : 073-5941029 en wij maken een scherp voorstel voor U.


Offerte opvragen
Vraag direct offerte aan!
Offerte opvragen
00 31 73 594 1029
info@etikettenkoning.nl

Bel mij terug
klik hier

Contact Per 1 juni as op nieuw adres
Etikettenkoning BV
De Maas 9C
5684 PL Best
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.