Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken

Halter etiketten

Halter etiketten, in de volksmond ook wel juweliers etiketten genoemd worden door Etikettenkoning geproduceerd op een formaat 56 x 13 mm. Het zijn witte PP kunststof etiketten.

Deze etiketten worden door zijn vorm veel gebruikt in de juweliers branche. Zijn eenvoudig om een ring, ketting of armband te slaan en dan aan elkaar geplakt. Hierdoor kun je toch eenvoudig alle informatie op het etiket kwijt en heb je toch niet meteen een groot etiket aan een relatief klein product hangen.
Deze etiketten kunnen wij voor U zijn geheel bedrukken, maar wij leveren ook etikettenprinters, waarmee U deze etiketten eenvoudig zelf kunt inprinten.

Geïnteresseerd? Bel met 073-5941029, of mail naar info@etikettenkoning.nl of klik op offerte aanvragen. Wij adviseren U graag.

Lees meer

Offerte aanvragen voor Halter etiketten


Gerelateerde productenRecente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

Wij bellen u terug


Sluiten